Allereerst de beste judowensen voor 2019. Het nieuwe jaar is begonnen en er staan weer veel leuke activiteiten op de planning.


Examens

Maandag 21 januari en vrijdag 25 januari worden de halfjaarlijkse examens weer gehouden. Judoka’s die examen mogen doen voor de volgende band of slip hebben inmiddels een envelop meegekregen van de trainers. De examens worden gehouden tijdens de gewone lessen. Publiek is van harte welkom om te komen kijken. Judoka’s die voor het eerst examen mogen doen vinden in de bijlage extra informatie. Judoka’s die twee keer per week trainen overleggen met de trainer op welke dag ze examen zullen doen. Wanneer judoka’s een volgende band halen krijgen ze naast de band ook een diploma. Normaal gesproken werd het diploma tegelijk met de band uitgereikt. Omdat wij nu gebruik maken van de diploma service van de judobond laten de diploma’s nog heel even op zich wachten, maar worden uitgedeeld zodra deze binnen zijn. Zij sturen ons de volledig ingevulde diploma’s. NB: Judoka’s die (nog) geen examen doen kunnen gewoon komen trainen.


Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen worden dit jaar op zondagochtend 7 april gehouden. We schrijven alle leden van de club hier automatisch voor in. Zet de datum dus alvast in je agenda! Verdere informatie volgt nog.


Zwembadtraining

Na het succes van vorig jaar houden we ook dit jaar weer een zwembadtraining. Deze keer ook voor de jongere judoka’s. Tijdens de training wordt er gejudood (met judopak) in het zwembad. Werpen en vallen wordt dan ineens heel anders. Kosten zijn €3 per judoka. Inschrijven kan tot 1 maart door te mailen naar tc@jcdrunen.nl. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let op: meedoen kan alleen als je minimaal zwemdiploma A hebt.
De zwembadtraining is op: Zondag 17 maart van 10.30-11.30 uur en van 11.30-12.30 uur. De groepsindeling wordt gemaakt na inschrijving.


Hajime toernooi

Elke maand wordt het hajime toernooi gehouden in Waalwijk of Raamsdonk. Dit beginnerstoernooi is leuk voor iedereen, ook als je nog nooit een wedstrijd hebt gedaan. Bij elke wedstrijd worden punten verdient waarmee je uiteindelijk vaantjes en bekers verzameld. De data voor dit seizoen zijn: 26 januari Raamsdonk, 23 februari Waalwijk, 23 maart Raamsdonk, 11 mei Waalwijk, 1 juni Waalwijk (super hajime) Iedere maand volgt een aparte mail met de uitnodiging voor het hajime. Inschrijven kan door te reageren op die mail.


Belangrijke data

Noteer de volgende activiteiten alvast in je agenda:
2 februari 

Random attack wedstrijd Kaatsheuvel. Kosten zijn €3 per jiu-jistuka. Aanmelden kan via Rens.


23 februari 

Districtstraining. Voor alle judoka’s vanaf groene band. Hier worden technieken op gevorderd niveau aangeboden door ervaren leraren uit het district. Een mooie kans om je judo te verbeteren. Aanmelden is niet nodig.


17 maart 

Zwembadtraining (zie info hier boven)


7 april

Clubkampioenschappen (zie info hier boven)


2 juni

Budo clinic (voor de groepen die bij Rens trainen)


24 en 28 juni

Band en slip examens


1, 2 en 5 juli

Laatste lessen voor de vakantie